Полуголи пияни руснаци здраво шашардисаха мюсюлманското население на Занзибар. След

...
 Полуголи пияни руснаци здраво шашардисаха мюсюлманското население на Занзибар. След
Коментари Харесай

Занзибар в шок от пияните руснаци. Пише на Кремъл

 

Полуголи пияни руснаци крепко шашардисаха мюсюлманското население на Занзибар. След началото на пандемията Танзания бе една от първите страни, които отвориха порти за съветските туристи. Над 8 пъти се е нараснал потокът от руснаци към Занзибар за една година, само че в този момент локалните управляващи обмислят да спрат визитите, без значение от положителните доходи, написа газета.ру.

Африканците изпаднали в потрес като гледали по какъв начин руснаците се наливали с алкохол, а след това се пльоскали съвсем голи в басейните. Ходели развеселени по брега и насилвали локалните да се снимат с тях.

Местната полиция всеобщо ги глобявала по 5 000 – 10 000 $, само че това ни минимум не смущавало богатите туристи. Наложило се някои да ги вкарват даже в пандиза.

В африканската страна, в която е неразрешено на дамите да вървят с къси поли, а мъжете – с голи гърбове, разпасаното държание на руснаците им пристигнало допълнително. Министерството на туризма написало писмо до Москва, че в случай че туристите им не си трансформират навиците, Занзибар ще забрани на руснаци да стъпват в курортите.

Заканите обаче надали ще бъдат изпълнени. Публична загадка е, че благоприличието в Занзибар е до залез слънце. Наскоро клип, пуснат от Любен Дилов наследник, образно сподели едни много фриволни танци, в които локалните дами неблагочестиво мятат задниците си като атракция за западните туристи по време на вечерите им.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР